Dom schronienia

Cel
Darczyńcy

O kampanii

Celem głównym Fundacji Nadłamanej Trzciny jest wybudowanie lub zakupienie domu schronienia dla osób, które znalazły się w bardzo trudnej sytuacji z powodu choroby, starości lub biedy. Jesteśmy jednak otwarci także na bieżące problemy dzieci i dorosłych, którzy są, jak złamana trzcina i bez pomocy mogą się sami nie podnieść.

Oprócz celu głównego pomagamy także osobom, które z różnych powodów same nie potrafią sobie poradzić. Pomagamy więc bezdomnym, chorym i pokrzywdzonym. Skupiamy się na ratowaniu osób będących w sytuacji skrajnie beznadziejnej, które same nie dadzą sobie rady.

Jeśli jesteś w takiej sytuacji lub znasz kogoś kto w niej się znajduje napisz do nas. Przyjrzymy się potrzebom tej osoby i jeśli będzie to w granicach naszych możliwości to pomożemy. Każdą sprawę rozpatrzymy indywidualnie.

Darowizna

Użyj tego formularza, aby przekazać darowiznę online. Jeśli chodzi o coś konkretnego, napisz uwagę w polu komentarz.

Informacje o darczyńcy

Dom schronienia

Informacje o darowiznach

PLN
Zapisz
Zgoda
Odrzuć
Marketing
Zestaw technik, których celem jest strategia handlowa, a w szczególności badanie rynku.
Quantcast
Zgoda